PUBLICITAT

Encamp

L’Esbart Sant Romà amplia la seva formació a Nova York

Membres del cos s’entrenen amb Ona Vicente a Step One

Per El Periòdic

Components de l’Esbart Sant Romà en una imatge d’arxiu.
Components de l’Esbart Sant Romà en una imatge d’arxiu. | Tony Lara
Part del grup d’adults d l’Esbart Sant Romà d’Encamp va viatjar el passat diumenge a Nova York per tal d’ampliar els seus coneixements en el món del ball. Allà, comparteixen  experiències amb altres professionals d’arreu, entre els que serà present Ona Vicente, andorrana que participa de l’escola de dansa i teatre.
 
Part de l’equip de ballarins de la secció adulta de l’esbart dansaire encampadà es troba aquesta setmana a Nova York, on van traslladar-se el passat cap de setmana no només per expandir els seus coneixements sinó per absorbir les noves aportacions que els poden aportar tant els demés alumnes com l’andorrana Ona Vicente, actriu, esciptora i també ballarina de tan sols 19 anys que forma part d’Step One International, espai on s’ofereixen cursos intensius en diferents àmbits i dels que gaudeixen ara gairebé una desena d’alumnes del Sant Romà. Vicente, jove polifacètica on n’hi hagi, va formar part del cos de dansa encampadà abans de traslladar-se al seu habitual domicili a Nova York.
 
Si bé la seu principal es troba establerta a l’espai on fa la seva estada l’Esbart, també disposa de representació espanyola així com andorrana i persegueix l’objectiu d’apropar el cant, coreografia, dansa i interpretació de Broadway a un i altre costat de l’Atlàntic. En aquest cas, arribarà al Principat de la mà dels ballarins del grup dansaire d’Encamp.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT