PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Premis de 200 euros a la Seu per les colles de Carnaval

La rua carnavalesca estarà formada per tres categories, depenen de la franja d’edat de les colles que hi vulguin participar

Per EL PERIÒDIC

Cartell de l'edició de Carnaval d'aquest any.
Cartell de l'edició de Carnaval d'aquest any. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
El Carnaval de la Seu d’Urgell se celebrarà el dissabte sis de febrer i s’iniciarà a les cinc de la tarda des de la plaça de Les Monges. Per poder-se inscriure en l’esdeveniment, es pot anar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament fins el tres de febrer.
Està previst l’atorgament de tres premis en metàl·lic per a les categories de colla infantil i de colla d’adults. El primer premi és de 200 euros; el segon de 100 euros; i el tercer premi és de 75 euros. Pel que fa a la categoria de colla xica només hi haurà un únic guanyador que se li atorgarà 100 euros de premi.
 
La rua carnavalesca estarà formada per tres categories, depenen de la franja d’edat de les colles que hi vulguin participar. Aquestes són: colla infantil i colla xica, que han d’estar compostes per més de 10 participants amb una majoria de menors de 15 anys cadascuna i colla xica, que pot estar formada fins a un màxim de 10 components, ja siguin infants o adults, segons ha volgut puntualitzar l’ajuntament urgellenc. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT