PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La plantilla de la Policia s’ampliarà amb set persones més

Aquest any preveu la incorporació de cinc policies, un enginyer informàtic i un analista

Per J. R.

El president del CFPA, Salvador Prieto (a l’esquerra).
El president del CFPA, Salvador Prieto (a l’esquerra). | TONY LARA
El pressupost de l’Estat per a aquest any preveu la incorporació de cinc policies, un enginyer informàtic i un analista. A més es previst cobrir les vacants dels 21 agents que durant el 2016 es donaran de baixa per prejubilacions.
El president del sindicat del Cos de Funcionaris de Policia d’Andorra, CFPA, Salvador Prieto, va explicar que, tot i que la creació de les noves places és insuficient, «benvingudes siguin perquè cada vegada són necessaris més efectius humans, materials i formatius per fer front a una delinqüència que va evolucionat». 
 
APOSTA PEL DIÀLEG / Prieto va apostar pel diàleg «cara a cara» amb la direcció i el Ministeri de l’Interior per aconseguir abordar els problemes del seu col·lectiu. El mandatari sindical va assegurar a EL PERIÒDIC que «l’experiència viscuda en els darrers mesos ens demostra que la millor opció es parlar primer directament amb el ministeri que anar per darrere». La relació actual amb els seus dirigents és «d’una certa pau i tranquil·litat», tenint present que «el cos cada vegada té més feina» i les seves necessitats també «s’incrementen per vetllar per la seguretat de les persones i del país en general». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT