PUBLICITAT

Feldberg

Marín competeix avui per no perdre el ritme de puntuació

Participa al boardercros de Feldberg

Per #GASS

Marín, a la prova de la Copa del Món de Montafon.
Marín, a la prova de la Copa del Món de Montafon. | FAE
Segueix amb molèsties a l’espatlla, però Lluís Marín s’ha decidit a per competir a la  Copa del Món de l’estació alemanya de Feldberg. Ahir va testar la pista i va veure que, condicionat, podria participar-hi. Avui es realitzaran les classificatòries.
 
El surfista encara s’està recuperant. Té dolor a l’espatlla i «les expectatives no són les que tenia abans. He estat més a la defensiva per precaució, però podré córrer. A la sortida intentaré forçar una mica més i a veure què dóna», indica Marín, que en l’entrenament no va arriscar per no patir cap desequilibri que li pogués provocar un augment del dolor que pateix a la zona. Seguir i en competició i «ser a aquestes carreres és important per continuar estant al circuit de la Copa del Món, que és petit. Estic content per estar surfejant, però ara ho veig amb diferents expectatives de les que tenia a principi de temporada quan notava tan bones sensacions». Pel que fa al traçat, «la pista és molt curta, diria que farà uns 25 segons amb només un revolt, però les formes no estan gens malament». Avui són les classificatòries i demà i diumenge es disputen les curses.
 
Aguareles, a Mammoth / Jornada d’entrenaments a Mammoth (Estats Units) per a la prova de la Copa del Món d’slopestyle que acull. Carles Aguareles va prendre-hi part, en un traçat que es troba en excel·lents condicions. «Ha esquiat sòlid i ha pogut fer la seva ronda de competició», assenyala el seu entrenador, Josep Gil. El rider té marge per adaptar-se a les condicions de vent i «les últimes tres baixades que ha fet han estat molt bones». La sessió d’entrenaments realitzada, fa que estigui «amb molt bones sensacions i amb moltes ganes per competir». Avui disputa les classificatòries i diumenge les finals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT