PUBLICITAT

Un mort i tres ferits greus en un accident de trànsit

El sinistre s'ha produït a la N-145, que connecta Andorra amb la Seu d'Urgell

Els dos cotxes accidentats i els equips d'emergències a la carretera N-145, aquest matí.
Els dos cotxes accidentats i els equips d'emergències a la carretera N-145, aquest matí. | Xavier Collell
Una persona ha mort i tres més es troben ferides de gravetat a causa d'un accident que ha tingut lloc aquest matí a la N-145, a l'altura de Valls de Valira (Alt Urgell, Lleida).

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident s'ha produït al voltant de les 09.00 hores al punt quilomètric 6,6 de la N-145, que connecta Andorra amb la població lleidatana de la Seu d'Urgell.

En el sinistre, les causes del qual s'estan investigant, s'han vist implicats un tot terreny amb matrícula andorrana i un turisme de matrícula espanyola, que han patit una col·lisió frontolateral.

A conseqüència de l'accident, una persona ha mort (una noia de 17 anys que viatjava en el vehicle andorrà) i tres més han resultat ferides de gravetat. En el turisme andorrà viatjaven tres noies que anaven a estudiar a l'Institut de la Seu d'Urgell. Es desconeix encara la identitat de les víctimes.

D'altra banda, l'accident ha provocat el tall a la circulació de la N-145, on s'han acumulat retencions de fins a quatre quilòmetres en els dos sentits de la marxa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT