PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Disminueix l’entrada de vehicles per França mentre a Espanya creix un 3,3%

De les entrades registrades durant el transcurs de l’any passat, bon apart provenen de la frontera amb el país veí

Per EL PERIÒDIC

Entrada de cotxes al Principat.
Entrada de cotxes al Principat. | TONY LARA
De les entrades registrades durant el transcurs de l’any passat, bon apart provenen de la frontera amb Espanya. L’exercici anterior es va registrar un número inferior d’arribada d’automòbils des de la part francesa, mentre que aquesta xifra va créixer el pas fronterer amb el país del sud.
 
El 2015 es va tancar amb l’entrada de 4.160.202 vehicles, el que suposa un increment de l’1,9% respecte al 2014,  quan en van entrar 4.082.523, és a dir 4.082.523 menys. Així ho va fer públic dilluns el departament d’Estadística en una nota en què assenyalava que els vehicles entrats per la frontera hispanoandorrana van augmentar un 3,4%, mentre que els entrats per la frontera francoandorrana van disminuir un 1,1%.
 
El nombre de vehicles que va etrar al Principat durant el mes de desembre passat va ser, finalment, de 383.747. Això suposa un augment del 9,7%respecte del mateix anterior del 2014. El total de turismes arribats al país va registrar un augment del 10,1%. Els vehicles pesants, per contra, van registrar una disminució de 4,4%, informa l’ANA.
 
Així, els turismes provinents d’Espanya van augmentar fins un 3,3%, mentre que els provinents de França, un 28,8%. Pel que fa als vehicles pesants, s’ha registrat una disminució del 8,2% per la frontera hispanoandorrana i un augment del 35,4% pel que fa al pas fronterer amb el país del nord. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT