PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Liberals demana al Govern els informes i moviments de l’AREB

Naudi entra una petició pels llocs de treball creats arran de la inversió estrangera

Per Iván Álvarez

El conseller Carles Naudi, en una sessió recent del Consell General.
El conseller Carles Naudi, en una sessió recent del Consell General. | Tony Lara
El conseller general del Grup Parlamentari Liberal, Carles Naudi, va presentat a la Sindicatura dues demandes d’informació i una pregunta amb resposta escrita. En la primera demanda d’informació, el conseller liberal sol·licita al Govern una còpia dels informes trimestrals que, d’acord amb la Llei de resolució d’entitats bancàries, el Consell d’Administració de l’AREB ha de lliurar al ministre encarregat de les Finances sobre la seva gestió i actuació. 
Segons aquesta llei, els informes han de «justificar, entre d’altres aspectes, les actuacions de caràcter econòmic i pressupostari de més impacte dutes a terme per l’AREB durant el període esmentat», és a dir durant cada trimestre.
D’altra banda, Naudi va presentar també una altre petició d’informació i una pregunta amb resposta escrita per tornar a insistir sobre el nombre de llocs de treball creats producte de la inversió estrangera entre el gener i l’octubre del 2015. 
Segons va explicar el conseller liberal en un comunicat on s’informava de les demandes, aquesta informació ja es va sol·licitar l’octubre del 2015 i el Govern va respondre que no disposava de les dades i que, en tot cas, es podien demanar a la CASS. 
En aquest sentit, Naudi demana a l’Executiu el perquè es fa pública la informació demanada a la web d’Actua i, d’altra banda, la raó per la que es contesta que ha d’adreçar-se a la CASS per obtenir una informació que és pública i que ha aparegut als mitjans de comunicació.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT