PUBLICITAT

Andorra la Vella

Nou suplement als taxis per a més de quatre persones

Les altres demandes que l’Associació de Taxistes d’Andorra havien sol·licitat van ser desestimades

Per Iván Álvarez

Parada de taxis a la capital
Parada de taxis a la capital | Tony Lara
El Consell de Ministres va aprovar ahir la creació d’un nou suplement per transportar a més de quatre persones, tal com havia demanat l’Associació de Taxistes d’Andorra.
Aquesta nova tarifa serà d’1,30 euros de suplement i el Govern va acordar aprovar-la perquè, va assegurar el ministre Cinca, es considera convenient que el servei de taxi vagi incorporant més vehicles monovolum i, per tant, es vol incentivar aquesta iniciativa.
El portaveu va desvetllar que les altres demandes que l’Associació de Taxistes d’Andorra havien sol·licitat van ser desestimades. 
Aquestes peticions responien a un increment de les tarifes actuals vigents o la de fer que s’apliqués el cobrament de les tarifes mínimes en els casos de trucada de telèfon al mòbil personal d’un taxista, i no només a una Central de Reserva de Taxis. 
L’argument que va emprar el Govern per rebutjar l’increment de les tarifes per al 2016, va ser que l’IPC del 2015 és del -0,9%, i que el preu del gasoil de locomoció ha patit una davallada del 16% entre el desembre del 2014 i el desembre del 2015.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT