PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un esquiador es troba en mort cerebral en caure a Grau Roig

El jove de 19 anys, originari de Gijón, ha estat traslladat a Barcelona

Per L. R.

Un treballador de pistes condueix la llitera en un simulacre a Grau.
Un treballador de pistes condueix la llitera en un simulacre a Grau. | ÀLEX LARA
Un jove de 19 anys va ser traslladat  en helicòpter des de Nostra Senyora de Meritxell al centre hospitalari Sant Pau, de Barcelona, la jornada de dimecres, després de patir una caiguda als dominis de Grandvalira, al sector Grau Roig. 
 
El noi, que estudiava medicina i era originari de Gijón (Astúries), va patir un traumatisme cranial en caure mentre esquiava i colpejar el seu cap contra la neu. Les greus lesions  causades per la topada accidental van portar els metges del país a optar pel trasllat de l’esquiador a Barcelona, on actualment es troba en estat molt greu. El darrer diagnòstic parla, de fet, de mort cerebral. Les conseqüències de la caiguda fan témer per la vida del noi,  que per ara continuarà ingressat a l’hospital barceloní per tal de fer-li seguiment.

Motorista ferit/ Jornada d’accidents de circulació la d’ahir. Quatre persones van arribar ahir a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell a conseqüència de tres accidents de circulació.
 
Un home de 48 anys, repartidor d’un restaurant del país, va patir ahir un accident amb la motocicleta. L’home es troba a la Unitat de Cures Intensives. Des de l’hospital, però, no es tem per la seva vida i es confia que avui mateix pugui tornar a planta per recuperar-se del traumatisma toràcic i la contusió pulmonar ocasionades per la topada.
 
També una motorista, de 34 anys, va haver de ser portada al centre hospitalari després de patir un xoc contra una furgoneta pel volt de tres quarts de deu del matí d’ahir. La dona va ser l’única ferida resultant de l’accident, que tenia lloc a la rotonda de l’Aldosa, a la Massana.
 
Per últim, urgències atenia ahir una dona i un home de 79 i 75 anys, respectivament, després que fossin atropellats a la capital. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT