PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els poetes, convocats al Concurs de poesia Miquel Martí i Pol

El termini per presentar els poemes al certamen finalitzarà el 19 de març

Per EL PERIÒDIC

Entrega dels premis en la 17a edició del certamen, l’any 2014.
Entrega dels premis en la 17a edició del certamen, l’any 2014. | TONY LARA
La Biblioteca Pública del Govern convoca els escriptors al 19è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol. Al certamen literari hi poden participar les persones residents al Principat, majors de 18 anys. El termini de presentació finalitza el 19 de març i les bases es poden consultar al web ‘www.catalegbiblioteques.ad’.
 
El concurs, de temàtica lliure, consta de dues categories: Poema, en què s’ha de presentar un poema d’una extensió màxima de 40 versos, i Recull, en què els autors poden optar per un poema llarg o un recull de poemes amb 41 versos mínim i 400 versos màxim. El certamen està d’un premi de 200 euros en la categoria poema i de 1.000 euros en la categoria recull. També s’atorgarà un accèssit en cada categoria consistent en un lot de llibres.
 
L’edició passada, el jurat del certamen va declarar deserts els dos primers premis i només va atorgar dos accèssits. L’any 2014, els guanyadors van ser Cristina Gavaldà i David Arrabal. El premi de poesia organitzat per  la Biblioteca porta el nom de l’escriptor i poeta Martí i Pol (1929-2003), que va mantenir una estreta relació amb el Principat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT