PUBLICITAT

LA MASSANA

La Massana ofereix el 4t curs del Cos de Voluntaris per a la Natura

L’alumnat ha de tenir entre 16 i 21 anys i no estar estudiant ni treballant

Per EL PERIÒDIC

Un grup de joves participants en una edició anterior del Curs de Voluntaris per a la Natura.
Un grup de joves participants en una edició anterior del Curs de Voluntaris per a la Natura. | COMÚ DE LA MASSANA
El Comú de la Massana ha obert la convocatòria per a la quarta edició del Cos de Voluntaris per a la Natura (CVN), un projecte per formar tècnics en gestió i manteniment de boscos i jardins i, alhora, per oferir una sortida laborals als joves que ni estudien ni treballen.

La quarta edició del CNV disposa de deu places. Els requisits per inscriure-s’hi són tenir entre 16 i 21 anys i no estar treballant ni cursant estudis incompatibles amb el curs. A més, el comú demana «compromís amb el projecte, ja que el curs té un cost aproximat d’uns 2.000 euros per alumne». Quan s’hagin rebut totes les sol·licituds d’inscripció, s’obrirà un procés de selecció dels candidats, amb reunions informatives i entrevistes.

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde, anima als joves a inscriure’s al curs, ja que «es tracta d’una bona oportunitat per formar-se en una àrea amb bones possibilitats laborals i, a més, s’ha de tenir en compte que la formació està sufragada totalment pel Comú i els patrocinadors».

Durant les tres edicions anteriors del CVN s’han format una trentena d’alumnes, que han pogut tenir accés a diverses feines relacionades amb treballs forestals o bé els ha servit coma impuls per tornar a entrar dins el circuit acadèmic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT