PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Purito estrena la nova temporada a la Volta amb la Comunitat Valenciana

El resident va per «agafar ritme» i tindrà com a rivals mediàtics com Aru o Boonen

Per Iván Moure

Purito, amb tot a punt per a la Volta a la Comunitat Valenciana, el dilluns passat a Andorra.
Purito, amb tot a punt per a la Volta a la Comunitat Valenciana, el dilluns passat a Andorra. | TWITTER
Avui arrenca la temporada 2016 per a Purito Rodríguez, que s’estrena en competició a la Volta a la Comunitat Valenciana, que compta amb 5 etapes amb sortida a Benicàssim, arribada a València el diumenge i un total de 614,7 km. i continuarà la preparació de pretemporada la Volta a l’Algarve, del 17 al 21 d’aquest mes.
 
El resident tindrà com a principals rivals el vigent campió de la Vuelta, Fabio Aru (Astana) i el belga Tom Boonen (Etixx) però és conscient que es presenta una temporada llarga que acabarà amb els Jocs Olímpics de Río de Janeiro i la finalitat en aquesta primera carrera serà la d’«agafar ritme».
 
Purito, que complirà els 37 anys el pròxim 12 de maig, centrarà la temporada en el Tour de França i la cita olímpica de Brasil, i va assegurar que malgrat l’edat, «em trobo molt bé, amb ganes de donar guerra». Per a ell mai és tard guanyar una gran: «s’ha de veure», va indicar, «però l’estiu passat vaig aguantar molt bé la Vuelta després de córrer el Tour i vaig estar a prop de guanyar-la», va afegir deixant clar que, almenys, ho intentarà. El que sí que satisfà al ciclista de Parets del Vallés és que en aquesta nova temporada «mantinc la il·lusió per córrer» i que se sent «amb forces de lluitar per tot».
 
El líder de Katusha no espera començar a guanyar la bona forma física fins el març, que hi haurà la Volta a Catalunya i el País, a més de les Clàssiques. Des de llavors ja augmentarà el ritme i anirà a més fins l’inici del Tour, el 2 de juliol.
 
Una 'crono' per començar / La Volta a la Comunitat Valenciana comença amb una crono de 16 quilòmetres entre Benicàssim i Oropesa del Mar. Purito estarà acompanyat per Alberto Losada, Ángel Vicioso, Jhonatan Restrepo, Aleksandr Porsev, Matvey Mamykin, Eduard Vorganov i Anton Vorbyev.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT