PUBLICITAT

la massana

La Festa de la neu a Pal tanca el 10è aniversari del Club Piolet

La trobada a la Caubella tindrà sortejos i atraccions per als més petits

Per El Periòdic

Un infant a la piscina de boles, la darrera festa de la neu.
Un infant a la piscina de boles, la darrera festa de la neu. | alex lara
Després de diverses celebracions per commemmorar la dècada d’ençà que naixia el Club Piolet, aquest dissabte tindrà lloc la darrer trobada per tal de tancar el festejament. L’aparcament de la Caubella de Pal  acollirà demà, a partir de les deu del matí, la Festa de la neu, un acte en què tindran lloc diversos esdeveniments per tal de festejar amb tots els nens que formen part del club el seu desè aniversari. 
 
El pàrquing de la Caubella serà un any més la seu de la trobada dels socis d’un dels clubs més grans d’Andorra. Des de les 10 del matí fins a les dues de la tarda, tant els socis com la gent que els acompanyi podran gaudir de jocs, prendre xocolata desfeta, divertir-se tot veient epectacles musicals, fer tallers, participar en sorteigs... I, com no, compartir estones i fer-se fotos amb els protagonistes del Club, El Piolet, la Violeta i l’Andi, que seran presents a Pal durant tota la jornada. 
 
Aquesta festa serà especial, perquè conclou els actes del desè aniversari del Club i, per celebrar-ho , tots els socis i sòcies podran felicitar als seus personatges preferits, fent-los una dedicatòria, també podran posar els seus desitjos dins d’un globus. Al final de la diada, tots els globus es deixaran anar a l’hora i s’enviaran al cel, juntament amb tots els desitjos. 
 
A més, també hi haurà el sorteig d’una play Station 4 i un concurs de selfies, amb el qual es podrà guanyar una altra Play Station 4 a través del facebook d’illa Carlemany. Per participar en els sorteigs, o fer-se’l a la recepció de la festa. Amb el carnet o amb la Piotargeta de Crèdit Andorrà, es podrà accedir a la festa amb el telecabina de la Massana, gratuïtament.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT