PUBLICITAT

Encamp

El gimnàs d’Encamp, tancat avui i demà per renovar les màquines

Els usuaris podran accedir a les sales de musculació d’altres espais parroquials

Per El Periòdic

gimnas d'encamp
gimnas d'encamp | comu encamp
La sala de musculació del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp romadrà tancada la jornada d’avui i el dia de demà per tal que se satisfaci una vella demanda tant dels usuaris de l’espai com del mateix personal: els aparells que hi havia fins ara seran canviats per nova maquinària.
 
El dilluns 15 i el dimarts 16 de febrer, amb motiu del tancament del gimnàs per tal de treure el vell material i instal·lar-hi el nou, els usuaris del complex encampadà tindran accés lliure als centres esportius del Pas de la Casa, Ordino, Escaldes-Engordany, els Serradells, el Palau de Gel, les instal·lacions de Sant Julià i al Gimnàs Next situat a illa Carleman. Per entrar només hauran de  presentar el seu carnet de soci d’Encamp, tal com s’explicava a través de diversos cartells a la mateixa sala de gimnàs així com a través de les xarxes socials i el lloc web del comú. 
 
Els dos dies de cessament del servei serviran per renovar un total de 25 màquines, que han estat obtingudes a través d’un arrendament. Aquesta modalitat permetrà canviar les eines cada cinc anys i també se’n beneficiarà el Centre Esportiu del Pas de la Casa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT