PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Raiffeisen.ad estudiarà accions legals contra l’AREB i l’INAF

Dijous decidiran el camí que s’ha de prendre contra les entitats

Per EL PERIÒDIC

Una reunió anterior de membres de Raiffeisen.
Una reunió anterior de membres de Raiffeisen. | Tony Lara
La cooperativa Raiffeisen.ad segueix amb la seva contundència, amb el convenciment que des de les entitats gestores de la crisi de Banca Privada d’Andorra no es va pel camí que ells consideren el més oportú. És per això que des d’aquesta iniciativa s’ha decidit convocar els seus membres per decidir si prendre accions legals contra l’AREB i l’INAF.
Des de Raiffeisen continuen insistint en què l’única manera de fer front al futur de Banca Privada d’Andorra és el seu projecte, i per tant no entenen una altra via que no sigui aquesta. La seva contundència pot donar un pas més endavant ja que des de la cooperativa es plantegen emprendre accions legals contra els gestors de la crisi generada després de la intervenció del banc del Principat. 
En el punt de mira de Raiffeisen estan l’Agència de Resolució d’Entitats Bancàries, i l’Institut Nacional de Finances. Segons la cooperativa andorrana, les accions que estan duent a terme aquestes dues entitats va camí de no respondre a la demanda de Raiffeisen, que considera que s’ha de seguir al peu de la lletra l’article 3 de la llei 8/2015, el qual explica que «la consecució dels objectius ha de procurar, en tot cas, minimitzar el cost de la reestructuració o resolució i evitar la destrucció de valor». En aquest mateix punt, però, s’apunta l’excepció de «quan sigui imprescindible per aconseguir els objectius de la reestructuració o la resolució». 
De la mateixa manera, a la reunió de demà s’estudiarà el pressupost per fer front a la defensa legal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT