PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «No veig l’equip malament tot i les tres derrotes»

El tècnic del MoraBanc no es preocupa per la falta d’encert i lloa l’actuació d’Holt en el seu debut

Per ALBERT CANES

Stephen Holt aprofita el bloqueig de Daniel Clark per encarar cistella, en el duel de diumenge a Miribilla.
Stephen Holt aprofita el bloqueig de Daniel Clark per encarar cistella, en el duel de diumenge a Miribilla. | ACB PHOTO / A. Arrizabalaga
El MoraBanc Andorra va encadenar tres derrotes consecutives el diumenge caient a la pista del Dominion Bilbao Basket. És el pitjor registre d’aquesta temporada de l’equip de Joan Peñarroya, juntament amb tres desfetes seguides de principis de curs (Manresa, Fuenlabrada i Barça). A nivell de dinàmica, el conjunt tricolor passa per un dels moments més delicats de la campanya, però el tècnic egarenc és positiu, dins la realitat de la situació actual.
 
«No veig l’equip malament com poden dir les tres derrotes, però ens hem d’exigir més, tant individualment com col·lectivament», comentava ahir Peñarroya respecte les desfetes que porta l’equip i afegia que és una situació que «volem revertir, però no dissabte, sinó des de ja». El tècnic recalcava que «hem de continuar igual, exigint-nos una mica més perquè aquests moments de temporada hem d’estar tots al màxim nivell». L’entrenador del MoraBanc està satisfet amb la feina de l’equip, tot i haver caigut en sis dels darrers vuit partits, ja que en gairebé totes les derrotes s’ha competit i tenint rivals com Barça, València i Baskònia.
 
La falta d’encert va ser un factor important que va contribuir a la derrota tricolor a Miribilla, segons va acceptar Peñarroya, però no va mostrar-se preocupat ja que l’atac de l’equip és el sisè millor de tota la Lliga Endesa malgrat que l’altre dia no fos el més brillant. «La falta d’encert és el que menys m’ha de preocupar. Hem de millorar, però el nostre apartat ofensiu no és un problema», comentava. 
 
Holt, un més

Peñarroya també va parlar sobre l’actuació de Stephen Holt en el seu debut, amb 14 punts i 16 de valoració, del qual estava satisfet: «Va fer un molt bon partit, si mirem que havia fet dos entrenaments amb l’equip. Anàvem escassos en els moments que havíem de jugar amb ell a nivell tàctic, però va fer un esforç». Del nord-americà també va indicar que «ens pot donar aquesta energia i agressivitat que jo crec que hem de recuperar una mica», però no va voler posar-li més pressió de la necessària: «No afrontem aquests propers partits com si l’Stephen hagi d’arreglar depèn quines situacions. Ha de ser un més». 
 
Holt s’estrenarà dissabte davant l’afició contra el Movistar Estudiantes, que ahir va tancar la incorporació del pivot Diamon Simpson.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT