PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vonn es veu obligada a posar punt i final a la temporada

Per Iván Moure

Vonn, amb crosses, ahir de visita a Montmeló, on hi havien sessions de pretemporada del Mundial de Fórmula 1.
Vonn, amb crosses, ahir de visita a Montmeló, on hi havien sessions de pretemporada del Mundial de Fórmula 1. | EFE/Alejandro García
Lindsey Vonn, que tenia a tir el cinquè Globus de cristall del seu palmarès, va anunciar ahir a través del seu facebook que posa punt a la temporada arran de la lesió al genoll esquerre que va patir el dissabte passat al supergegant de la Copa del Món de Grandvalira. La nord-americana, que portava 28 punts d’avantatge a la seva gran rival i màxima perseguidora a la classificació general, la suïssa Lara Gut, va admetre que es tracta d’«una de les decisions més difícils» de la seva carrera esportiva però va explicar que després de competir a Andorra, on li havien trobat una fissura, va competir diumenge i dilluns ser sotmesa a més proves a Barcelona, on en li van detectar tres. «Aquestes no eren lleus, sinó suficientment importants com per no permetre’m continuar esquiant». La delicadesa de la zona, el genoll, fa que pugui posar en risc el seu futur i davant els Mundials i els Jocs Olímpics que es disputaran la pròxima temporada, Vonn va justificar: «No puc prendre riscos. Per això poso fi a la campanya. Estic orgullosa del que he fet aquest any: superar el rècord de triomfs en descens, de podis en supergegant i de victòries a la Copa del Món, amb nou».

Pallàs no acaba el gegant a Sotxi / Carmina Pallàs no va poder completar la segona mànega del gegant dels Mundials júniors que es van disputar ahir a l’estació russa de Sotchi/Rosa Khutor. Avui hi ha el gegant masculí. D’altra banda, a Auron (França), Àxel Esteve va aconseguir la 8a posició amb 22,87 punts FIS que milloren els 22,79 que en té, i Marc Oliveras la 27a. Dimarts, en un primer gegant, Esteve havia estat desè i Oliveras no havia acabat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT