PUBLICITAT

Tallinn

Andorra és novena a la Copa Davis en superar Armènia

La Xipre de Baghdatis i Estònia ascendeixen al grup 2 europeu

Per El Periòdic

Cervós i Recouderc (dreta), abans dels dobles amb Armènia, dissabte.
Cervós i Recouderc (dreta), abans dels dobles amb Armènia, dissabte. | FAT
Ja havia avançat Gerard Blasi que Andorra era superior a Armènia, la seva rival en la lluita per la novena posició al grup III europeu de la Copa Davis i els pronòstics del capità de l’equip tricolor no es va equivocar. 
 
Possiblement va ser l’enfrontament més fàcil a les pistes ràpides indoor de Tallinn (Estònia) per a Recouderc i companyia. El primer espasa andorrà no va tenir problemes per desfer-se de Sedrak Khachatryan per 6/2 i 6/3. Jean-Baptiste Poux tampoc va patir gaire per imposar-se al jove de 18 anys Mikayel Kachatryan per un doble 6/3. Així que l’elimatòria ja estava de la mà de la selecció nacional. 
 
Blasi no va dubtar en donar més rodatge a la promesa Èric Cervós, que amb 16 anys i en la seva primera participació en una Copa Davis va poder assaborir el seu tercer partit oficial. Així que el va emparellar amb Recouderc per jugar el tercer i últim partit, els dobles, ja sense res més en joc que la idea de donar-li experiència. Després de dues hores de joc, es van acabar imposant Sedrak Khachatryan i Henrik Nikoghosyan per 2/6, 6/3 i 6/4.
 
Tampoc han fallat els pronòstics en el capítol dels ascensos. Pugen al grup 2 europeu la Xipre de Baghdatis, que va imposar-se a Irlanda 2-0 i l’amfitriona Estònia, que va derrotar Moldàvia també per al via ràpida.
 
En el duel per la cinquena plaça Grècia va guanyar Malta 1-2 i Macedònia va vèncer Montenegro 2-0.
 
En l’altre enfrontament pel novè lloc, Liechtenstein va superar San Marino 2-1 i en el duel que definia les places 13 i 14, Islàndia va derrotar 3-0 Albània. Kosovo, de la seva banda, es va haver de conformar amb l’última posició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT