PUBLICITAT

Barcelona

Batalla insta a una consulta popular per als Jocs Olímpics d’Hivern

L’alcalde defensa un colideratge amb les diverses comarques

Per EL PERIÒDIC

Albert Batalla, ahir.
Albert Batalla, ahir. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va defensar ahir en el marc de la Comissió d’Estudi de la Candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics Barcelona-Pirineus 2026 l’aposta a favor d’aquest projecte per part de la majoria de les institucions pirinenques i de la ciutadania a qui representen.
 
Batalla va destacar que aquesta candidatura ha de comptar amb el colideratge entre l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i les comarques pirinenques. «Aquest ha de ser un projecte ampli, ha de ser de país», va matisar Batalla. Mostrant-se a més partidari de celebrar una consulta tant a Barcelona com al Pirineu perquè els ciutadans puguin expressar la seva opinió a partir d’un bon coneixement de la proposta olímpica. 
 
«No ens ha de fer cap por defensar allà on calgui que aquesta és una bona iniciativa: per Barcelona, pels Pirineus i pel conjunt del país», va putnualitzar l’alcalde. A més, «ho hem de fer sense prejudicis, amb tota la informació i, afegeixo, amb entusiasme». Tanmateix, respecte al colideratge, el batlle de la Seu va proposar que es podria expressar en una «oficina olímpica conjunta» entre les administracions per reemprendre els treballs, «si cal, fins i tot, amb més força». 
 
Al llarg de la seva intervenció, Batalla també va subratllat que la celebració dels Jocs Olímpics representaria un «gran llegat» tant per la ciutat de Barcelona com pel territori que els acull. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT