Sebas fa l'empat a l'última jugada del partit

Per JOAN JOSEP BLASCO

Sebas protegeix la pilota davant la pressió d'un jugador del Vilassar.
Sebas protegeix la pilota davant la pressió d'un jugador del Vilassar. | J.J.B.
Fins al darrer segon va tenir emoció la visita del líder a la Borda Mateu. FC Andorra i UE Vilassar de Mar van empatar (2-2) en un partit on Sebas, amb una gran jugada personal per banda esquerra, aconseguia la igualada definitiva en el temps de descompte. Quan els jugadors tricolors estaven celebrant el gol l'àrbitre va xiular el final.

El matx es va posar malament d'inici amb el gol de Soufiane al minut 5. Aprofitava un desajust defensiu per realitzar un xut ajustat al pal. Els locals patien en defensa i Arturo es trobava massa sol en facetes ofensives. No remataven a porteria. Betriu es trobava amb l'esquena d'un defensa  en l'únic xut. Massip tractava de sorprendre Pol amb una rematada llunyana tal i com venia. El porter va reaccionar anant cap enrera i estirant-se enviava la pilota a córner. A la sortida d'aquest Cebri rematava de cap massa alt. Al minut 40 el col·legiat va haver d'abandonar el terreny de joc després de patir una topada amb Massip. Un dels líniers va fer d'àrbitre principal.

La segona part començava amb el gol de Pau. Ludo va dirigir un contraatac per assistir-lo i que superés amb un xut ras la sortida del porter. El Vilassar va tornar a estirar línies i aconseguia el segon al 67. Guillem per banda dreta veia tot sol a Massip per a que aquest marqués. Com havia passat al primer temps quan manava en el marcador, el conjunt del Maresme va treure-li intensitat al matx. Els últims 20 minuts els andorrans es van tirar endavant. Cisteró rematava desviat en una contra i Sebas llançava una falta que atrapava el porter. En ràpides transcions els visitants van tractar de fer el tercer, aprofitant que els jugadors rivals es trobaven avançats. I més amb la defensa de tres amb que jugaven els locals un cop Elías va substituir Oriol.

Sebas la va tornar a tenir de falta. La pilota tocava en la barrera i el Imanol l'enviava a córner. Ferré era expulsat al veure la segona targeta groga i ja en el temps de descompte arribava la genialitat de Sebas. En jugada personal per banda esquerra va anar superant rivals i per velocitat aconseguia plantar-se davant el porter i superar-lo. "L'equip ha demostrat el caràcter que té i les ganes de guanyar", indicava el tècnic andorrà, Justo Ruiz.