PUBLICITAT

Encamp

Editats 8.000 exemplars d’‘Encamp batega’

La guia, de 84 pàgines, ofereix tots els atractius de la parròquia

Per EL PERIÒDIC

El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres.
El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres. | TONY LARA
El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, juntament amb l’editor de l’obra, l’escriptor i periodista, Alfred Llahí, van presentar ahir a la Casa Comuna, la nova guia Encamp Batega, de la qual s’han editat un total de 2.000 exemplars per cada un dels idiomes seleccionats –català, castellà, anglès i francès–. Aquesta guia, que ha estat redactada íntegrament per Alfred Llahí i dissenyada per l’empresa 9mk, consta d’un total de 84 pàgines a través de les quals el lector pot descobrir tots els atractius d’Encamp i el Pas de la Casa com ara el conjunt medieval de Les Bons, la Vall dels Cortals, la Vall del Madriu, centres esportius, itineraris culturals, i gastronomia, entre altres. 
 
En aquest sentit, Torres va explicar que aquesta nova guia pretén donar a conèixer, «a través d’un contingut molt visual i un redactat amè», l’ampli ventall de propostes que ofereix Encamp com a parròquia. Per la seva banda, Llahí va detallar que la guia s’ha editat a partir de tres pilars bàsics, patrimoni natural, cultural i gastronòmic, i va recalcar que dins d’aquest tipus de guies «és la més gran que hi ha actualment al país». 
 
El cònsol, a més, va afegir que la guia fa palesa la voluntat de crear producte que fomenti el coneixement de la parròquia, que generi l’interès del sector turístic i sobretot que «posicioni Encamp com un referent a Andorra i al Pirineu». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT