PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra afronta un escull complicat

Visita al Vic, un dels equips que es troben en millor estat de forma

Per JOAN JOSEP BLASCO

Àlex condueix l’esfèrica en el partit contra el Vilassar de Mar.
Àlex condueix l’esfèrica en el partit contra el Vilassar de Mar. | J.J.B.
La permanència està ben a prop. L’FC Andorra té marge per aconseguir-la. Fora de casa es vol mostrar igual de resolutiu que a la Borda Mateu i diumenge té un partit per donar un cop d’autoritat. Visita el Vic UEC, que el té dos punts per sota, però que actualment és un dels equips més potents i que com els tricolors, no té ganes de renunciar a res d’aquí a final de curs.
 
El Vic és un equip ben poc recognoscible respecte mesos anteriors, on va arribar a acumular fins a 9 jornades sense conèixer la victòria, amb quatre empats i cinc derrotes. Canvis a la plantilla i la banqueta van portar una transformació, per acumular des de llavors quatre victòries i un empat, el que porta al conjunt d’Osona a allunyar-se de les darreres places i ser actualment un dels més complicats a enfrontar-se. «És un dels rivals més forts amb el que ara ens podem trobar. Està en el millor moment de la temporada. És un equip molt complicat, amb una plantilla amb bons jugadors i amb experiència», exposa el tècnic andorrà, Justo Ruiz, que remarca el salt que ha donat: «Té molt més potencial que el que mostrava la classificació».
 
El matx serà complicat, però «estic segur que l’equip un cop més donarà la cara» i aquesta «és una bona prova per veure si som capaços d’allargar la ratxa i demostrar que a fora de casa també som competitius». Les baixes tornen a acumular-se. Per sanció ho són Ferré i Ludo, i per lesió Leo, Font, Friday i Gil. Aquest últim ahir va ser operat del genoll, en una intervenció que va ser exitosa. El Vic aprofita la celebració del trentè aniversari de la construcció del seu camp per fer la presentació de tots els equips de l’entitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT