PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Mor una dona de 70 anys en un incendi d’un habitatge a la Seu

La primera hipòtesi és que la víctima es va quedar dormida fumant

Per EL PERIÒDIC

Porta de la casa afectada per l’incendi.
Porta de la casa afectada per l’incendi. | ACN
Una dona de 70 anys va morir ahir en un incendi d’un habitatge de la Seu d’Urgell. El cos va ser trobat a l’habitació de la planta principal de la casa. Una de les hipòtesis que s’investiga és que la dona –segons les primeres investigacions, es tractaria de la propietària de l’immoble– es va quedar dormida fumant, de manera que la cigarreta encesa podria haver causat el foc, segons informa l’ACN . 
 
Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís poc després de les 7:15 hores del matí. L’incendi va afectar a l’habitatge aïllat de dues plantes i golfes ubicat al passeig del Parc a la cantonada amb el carrer Mare Janer. 
 
Cinc dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al xalet i van apagar el foc en poc més de 45 minuts. 
L’habitació en qüestió va quedar totalment cremada, però l’estructura de la casa no es va veure afectada. Tot i això, els operaris van haver de ventilar l’immoble perquè el fum havia afectat en gran mesura a tot l’edifici. 
 
La investigació contínua oberta i s’estan estudiant les possibles variants, ja que de moment, es desconeixen les causes exactes de l’incendi, segons informa la Generalitat de Catalunya. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT