PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra aspira a cotes més altes

Vèncer al Mollet assegura la salvació i seguir a tocar del lídertge

Per JOAN JOSEP BLASCO

Oriol lluita amb un jugador del Vic per fer-se amb la pilota.
Oriol lluita amb un jugador del Vic per fer-se amb la pilota. | David Pallarols
La dinàmica de l’FC Andorra el porta a poder tenir garantida la permanència aquest mateix cap de setmana. El gran objectiu de la temporada. Demà rep al CF Mollet UE, un rival perillós fora de casa. Els tricolors volen seguir forts a la Borda Mateu per continuar proper als llocs d’ascens a la Tercera Divisió.
 
El conjunt vallesà es mostra especialment encertat a nivell defensiu, ja que amb 22 dianes en contra és el menys golejat. El seu sistema fa que ofensivament estigui limitat. Només n’ha marcat 25 i el cuer és l’únic que presenta pitjors estadístiques en aquest aspecte. I li surt a compte sobretot lluny del seu camp, ja que «és el millor equip fora de casa en tota la competició. Això el fa ser un equip molt complicat», assenyala l’entrenador andorrà, Justo Ruiz, que té clar que es tracta d’un equip que «juga molt bé a la contra i defensivament és molt seriós i sòlid».
 
Una victòria permetria assolir reptes. «Amb 43 punts es pot dir que la permanència estaria assegurada», remarca el tècnic, pel que «el primer objectiu estaria aconseguit». I a partir d’aquí tocarà fer altres plantejaments. És «el que vam dir a principi de temporada, de no renunciar a res» i la intenció és «arribar el més lluny possible». L’actual situació, amb el que queda per concloure la temporada, poc es podia arribar a pensar a inici de curs: «Ni el més optimista de l’equip, i mira que ho som molt, hagués plantejat l’escenari com el que tenim al davant». L’equip anirà a totes perquè «arriba el tram més important de l’any» i «el jugador és conscient del que queda i el que ens juguem». Són baixa per lesió Gil, Leo, Font i Friday, mentre que Juli ho és per sanció. Sebas, amb el bessó tocat, és dubte.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT