El Don Denis acaricia el títol i Les Barques aguanta segon

El líder tindrà el primer ‘match-ball’ per tornar a proclamar-se campió

Per Iván Moure

Aguilar carrega la cama dreta per xutar davant l’oposició d’Àlex Martínez, ahir en el Les Barques-UE. | ACBMEDIA / L. GARCÍA
El títol està gairebé definit. El líder Don Denis Santa Coloma no va fallar en el clàssic davant el Tic Tapa San i en l’altre partit del play-off pel títol, FC Lusitans Les Barques i UE Santa Coloma van obtenir unes taules que mantenen la classificació en el mateix ordre però el líder té ara més avantatge respecte del seu perseguidor. Així doncs el vigent campió, l’equip que entrena Richard Imbernón, treu nou punts al de Raúl Cañete i la pròxima setmana tindrà el primer match-ball per proclamar-se campió.

Tot gràcies a un gol d’Iban Parra en el minut 46 que amplia a tretze els partits sense perdre per al conjunt colomenc. L’última vegada havia estat el 18 d’octubre de l’any passat contra el Lusitans (0-1).

Les Barques i UE lluitaven per la segona posició, la que dóna una de les dues places per la UEFA Europa League. Als 2 minuts Víctor Bernat va marcar un gol que suposava un empat en la classificació a 32 punts, però al 4 Villanueva va empatar i va tornar a mantenir els tres punts de marge. La resta de la primera part, els colomencs van gaudir de diverses ocasions per tornar a avançar-se, sobretot per la banda dreta, amb Xus Rubio i Víctor Bernat.

A la segona part l’equip d’Emiliano va perdre profunditat i el Lusitans, de la mà d’un voluntariós Aguilar, també va tenir opcions de trencar l’empat, sobretot als minuts finals. Amb tot, les taules van deixar uns i altres en la situació que estaven. Gran pas per als de Cañete d’anar a Europa.