PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per refusar fer el control d’alcoholèmia

El susdit reacciona amb violència en ser intervingut en el marc d’un accident

Per EL PERIÒDIC

Un agent efectua un control a la rotonda que dirigeix a Aixovall.
Un agent efectua un control a la rotonda que dirigeix a Aixovall. | TONY LARA
Un turista de 30 anys va ser detingut la matinada del passat dissabte com a conseqüència de la seva reacció violenta davant dels agents que, alertats per un accident amb danys materials a la capital, es va negar a ser sotmès al control d’alcoholèmia. El cos de seguretat hauria estat alertat per unes presumptes maniobres  perilloses amb les que va causar destrosses materials. Juntament amb aquesta actuació, cal parlar de quatre altres actuacions vinculades amb delictes contra la seguretat del trànsit en el transcurs de la darrera setmana.
 
Fins a tres detencions en poc més de cinc dies per ocasionar danys materials tot conduint sota els efectes de l’alcohol. El cas més flagrant, el d’un home de 31 anys que el passat divendres era enxampat quan conduïa amb una taxa d’1,84 g/l. També durant la matinada, la policia intervenia arrel d’un accident amb destrosses al mobiliari urbà. Un conductor de 45 anys va estimbar-se quan portava el vehicle amb un nivell d’alcohol en sang doblement superior al permès. La darrera de les detencions relacionades amb les infraccions a la seguretat circulatòria va ser ocasionat el matí de diumenge. Un jove de 25 anys va ser controlat amb una taxa d’alcohol de 0,88 g/l.
 
A banda de les actuacions derivades de conduccions temeràries, els funcionaris de l’ordre van detenir un home de 32 anys quan intentava accedir al país amb gairebé 3 grams de cocaïna. El susdit va ser enxampat a la duana del riu Runer el passat divendres. Per últim, en aquesta ocasió al pas fronterer amb França, un home expulsat del país va ser aturat quan intentava entrar a Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT