PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Vatel porta el primer bàtxelor de turisme i hostaleria a Andorra

L’escola se situarà a Encamp i posarà a disposició unes 30 places

Per ESTEFANIA GRACIA

Presentació de l'Escola Vatel Andorra
Presentació de l'Escola Vatel Andorra | Escola Vatel Andorra
L’Escola Internacional en Administració i Turística Vatel obrirà un nou centre a Encamp a partir del setembre. L’entitat s’instaura al país per la «necessitat d’oferir gent qualificada i professional» que pugui atendre als turistes que venen al Principat, ja que és un territori «marcat» per aquest sector, segons va matisar ahir el director general de Vatel Espanya, Philippe Gandet, durant la presentació del centre. 
La formació tindrà una durada de tres anys i combinarà la part teòrica i pràctica per proporcionar experiència als estudiants. Els alumnes hauran de mostrar els seus coneixements en les empreses foranes i del país durant 12 mesos (repartits entre els tres cursos). 
Tot i que l’escola posarà a disposició una trentena de places per al primer curs, l’impulsor del projecte, David Fraissinet, va assegurar que més de 70 persones ja han mostrat el seu interès per conèixer més característiques del centre. 
El termini de matriculació ja està obert i estarà operatiu fins ben acabat el juliol. Pel que fa a les tarifes d’inscripció, tenen un cost de 1.890 euros per al primer curs i 710 per al segon i tercer. A part, les taxes acadèmiques anuals són de 7.820 euros.
Vatel Andorra compartirà obertura amb l’Escola Superior d’Hostaleria del Mediterrani, que també iniciarà –en aquest cas de formació professional– cursos en el sector turístic i hoteler. El centre s’ha instaurat a Sant Julià de Lòria i és possible que les dues escoles treballin amb sinergies per complementar les formacions dels alumnes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT