PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

‘Techo y comida’ obre al vespre el Cineclub de les Valls

La programació compta amb el ‘Dia de l’orgull friqui’: 25 de maig

Per EL PERIÒDIC

'Techo y comida', primera pel·lícula del Cine Club Les Valls
'Techo y comida', primera pel·lícula del Cine Club Les Valls | El Periòdic
El Cineclub de les Valls és una d’aquella petites motivacions que ofereix Andorra a nivell cinematogràfic, atès que l’oferta no és extensa i, en tot cas, l’habitual en les sales és la més comercial del mercat. És a dir, que de rareses ni una ni cap. Tenir un Cineclub com aquest permet gaudir d’aquesta bombolla d’oxigen que, qui sap, sempre aporta sorpreses. Per saber si en tindrem, de sorpreses, avui mateix arrenca el cicle de pel·lícules que gairebé cada setmana visitaran la sala del Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella. La primera obra, Techo y comida, de Juan Miguel Castillo.
La cita amb el Cineclub de les Valls serà, com és habitual, cada dimecres a excepció de comptades absències. Avui s’obre la programació amb Techo y comida, òpera prima de Castillo (Espanya, 2015) que indaga en la batalla diària d’una mare soltera que intenta guanyar-se el pa pel bé del seu fill de vuit anys. L’obra social, ja saben, és l’habitual en una programació com aquesta on, per contra, també hi ha espai per al tan de moda friquisme de la mà de Guía del autoestopista galáctico, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (Estats Units, 2005), de Garth Jennings, que s’oferirà amb motiu del Dia de l’orgull friqui, el 25 de maig.
Per la resta, el 13 d’abril, While we’re young; el 20 d’abril Barcelona nit d’hivern; dissabte 30 d’abril (especial 20è aniversari), The Final Girls; el 4 de maig, Citizenfour; l’11 Papa ou maman; el 8 de juny Mía Madre; el 15 de The Lobster (Langosta); i el 22, última sessió amb Sunshine on Leith.
PUBLICITAT
PUBLICITAT