PUBLICITAT

Andorra la Vella

‘Estem ben bojos’ porta el ‘Tricicle’ i els ‘Monty Phyton’ a la capital

L’Aula de Teatre i Dansa mostrarà les escenes més còmiques

Per El Periòdic

33 Els alumnes de l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella durant la representació d’una obra.
33 Els alumnes de l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella durant la representació d’una obra. | El Periòdic
Els alumnes de Teatre Jove de l’Aula de Teatre i Dansa del Comú d’Andorra la Vella presenten un recull d’escenes del Tricicle i dels Monty Phython. Els joves intèrprets representaran escenes esbojarrades i fresques «que esdevindran una explosió d’energia en estat pur, sense cap més intenció que fer passar una bona estona al públic», segons destaca l’organització. 
 
L’obra es representarà una primera vegada avui a les 19.00 hores al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. I més endavant, el 29 d’abril a les 21.00 hores, es tornarà a posar davant del públic a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna. 
 
La direcció de l’obra va a càrrec de Meritxell Rabassa. Així mateix, el repartiment d’actors és el següent: Mateu Bacque, Lluís Cantos, Noa Cohen, Frederic Garcia, Alba Garreta, Jesús Mínguex, Cassandra Santaeularia i Carlota Sierra. 
 
L’esdeveniment també s’emmarca en la capitalitat iberoamericana de la cultura que aquest any presideix Andorra la Vella. Per dur a terme aquesta titulació –que roda d’any en any– la parròquia ha elaborat un seguit d’activitats culturals, com representacions, conferències, actuacions musicals i més per transportar l’àmbit iberoamericà a tot el Principat. 
 
Un teatre per a tots els públics / L’Aula de Teatre i Dansa del Comú d’Andorra la Vella va obrir les seves portes el passat nou de setembre, iniciant un seguit de tallers i activitats adreçades a infants, joves i adults. En total, l’aula va presentar dotze propostes. 
 
Així, en teatre hi ha una formació destinada a infants de cinc a sis anys  on es pretén estimular els dots individuals mitjançant el joc de la representació, amb l’expressió lliure i espontània de cadascú –individualment i en grup– per desenvolupar les capacitats motora i lingüística, contribuint també a la potenciació de la sensibilitat artística, així com de la comunicativa.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT