PUBLICITAT

L'Escala

Ocasió perduda de l'FC Andorra per ser a dalt

Les errades defensives condemnen l'equip que dirigeix Justo Ruiz

Per El Periòdic

Oriol rebutja la pilota dins l’àrea andorrana per desfer el perill de l’Escala, ahir a l'Escala.
Oriol rebutja la pilota dins l’àrea andorrana per desfer el perill de l’Escala, ahir a l'Escala. | Basili Gironès
Jornada desaprofitada per l’FC Andorra, perquè quasi tots els conjunts de la part alta van perdre. Els tricolors ho sabien, però no van aconseguir puntuar contra l’FC L’Escala (2-1), el tercer per la cua. Les errades defensives van condemnar els tricolors, que veuen tallada la ratxa que sumava de cinc partits sense fer-ho.
 
 Si en una cosa destaca aquesta temporada l’FC Andorra és en la seva solidesa defensiva, però a la localitat empordanesa va ser una excepció. Els gols locals eren evitables. El primer arribava al minut 18. Un mal rebuig a la vora de l’àrea permetia a Molinas rematar per fer el primer. L’empat arribava al 32 amb un cop de cap d’Àngel en el llançament d’una falta treta per Cisteró. Era el moment de reaccionar, però de seguida arribava el segon per als gironins. En un servei de banda cap jugador tricolor va ser capaç d’allunyar la pilota, que arribava a Ribas i marcava. A la segona part els andorrans van dominar, aprofitant que l’Escala  proposava un plantejament defensiu. La millor ocasió va ser de Cisteró, que aprofitava un rebuig a xut de Juli, però el porter realitzava una gran aturada.
 
La ratxa es veu trencada, però «no podem pensar en guanyar tots els partits», remarca l’entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz, que porta setmanes lloant el rendiment dels seus jugadors que ha permès arribar al moment actual. Dels 7 primers, només dos van ser capaços de vèncer aquesta jornada, pel que «és una llàstima, perquè s’ha perdut una gran oportunitat» de col·locar-se igualat a la segona plaça, que dóna accés a la promoció d’ascens. El que va passar diumenge al grup 1 és una mostra que «és igual amb qui juguis i on ho facis. Tots els partits són molt complicats». A l’Escala «no hem estat l’equip consistent i contundent d’altres partits» i confia que no torni a passar. El que no s’ha de convertir en una llosa és el canvi d’objectius establert per optar a l’ascens: «Sóc conscient que el nostre equip no està fet pel que ens plantegem. La confiança que tenim en el que fem no es perd per sumar ara una derrota».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT