PUBLICITAT

Andorra La Vella

El pla Renova executa més de sis milions en obres durant el 2015

La iniciativa ha rebut 196 sol·licituds

Per ESTEFANIA GRACIA

El director de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, i el cap de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, Carles Miquel, durant la presentació dels canvis de la convocatòria
El director de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, i el cap de l'Oficina de l'Energia i el Canvi Climàtic, Carles Miquel, durant la presentació dels canvis de la convocatòria | ANA / M. F.
El pla Renova va rebre durant el passat any un total de 196 sol·licituds. Havent realitzats les obres de rehabilitació d’edificis i el foment de les energies renovables i l’eficiència energètica, el pla va executar més de sis milions  d’euros, mentre que la subvenció que va facilitar el Govern va ser d’un milió. De cara a aquest any, l’Executiu preveu donar ajudes pel mateix import i contempla 15 milions més per a avals, així ho ha confirmat aquest matí el director de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell.
 
D’altra banda, per aquest 2016 el pla pretén centrar-se en obres i actuacions més genèriques, tot i que els de treballs individuals no es deixaran de banda.
 
Més informació a l’edició de paper de demà. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT