PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Meritxell Gené endega Sant Jordi amb un concert

Escaldes oferirà espectacles al carrer, signatures i teatre infantil

Per EL PERIÒDIC

Presentació de la programació de Sant Jordi, ahir.
Presentació de la programació de Sant Jordi, ahir. | ANA / S. F.
S’apropa Sant Jordi i les parròquies ja han iniciat els preparatius. Així, Escaldes-Engordany endegarà aquest any la programació de la diada amb espectacle musical, activitats al carrer i teatres infantils que amenitzaran les vies escaldenques. 
 
La novetat d’enguany s’iniciarà a les 12:30, quan els restauradors de la plaça Coprínceps oferiran vermut i tapes amb el concert de la cantant Meritxell Gené, que presentarà el seu nou treball discogràfic Branques, un recull de 12 poetes d’arreu dels Països Catalans del segle XX com Joan Salvat-Papasseït, Joan Vinyoli, Montserrat Abelló o Blai Bonet, segons ha informat l’ANA. 
 
A banda, la jornada preveu animació teatral, tallers i racó de lectura per als infants, les tradicionals parades de llibres i la signatura de llibres a càrrec dels escriptors del país, com l’Albert Roig, en Benet Pantebre, Pere Moles, Omar el Bachiri, Sergi Mas i Albert Salvadó. Així com el lliurament de premis del concurs de punts de llibre. Es farà a les 18:30 hores i els participants hauran de proposar un dibuix al voltant de la llegenda de Sant Jordi. Tot i les activitats programades i l’espectacle principal de música, la plaça Coprínceps –a partir de les 10:30 hores del matí– albergarà unes 15 parades composades per llibreries, floristeries, associacions, escoles o espais comunals. Que estaran presents per als visitants i ciutadans que s’hi apropin fins ben acabat la jornada. 
 
Tallers escolars / Durant la diada es treballa estretament amb les escoles de la parròquia perquè els infants participin en els tallers que ofereix el Comú. Enguany, 550 escolars dels centres educatius passaran per la nova biblioteca comunal per participar al conta contes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT