PUBLICITAT

Andorra la Vella

El vestidor del MoraBanc encara creu en els play-off

Pino assegura que no descarten acabar en el top-8 tot i les poques opcions que tenen

Per ALBERT CANES

Sergi Pino intenta atrapar una pilota, en el partit de l’anada entre el MoraBanc Andorra i l’Herbalife Gran Canària al Poliesportiu.
Sergi Pino intenta atrapar una pilota, en el partit de l’anada entre el MoraBanc Andorra i l’Herbalife Gran Canària al Poliesportiu. | TONY LARA
Va sobtar el discurs de Sergi Pino ahir en la roda de premsa prèvia al partit que el MoraBanc disputa a Gran Canària demà a les 13h. L’aler català assegurava que el vestidor encara pensa en els play-off, tot i les mínimes possibilitats que hi ha per classificar-se. «Amb els companys ho parlem: No ens rendim. Fins que no hi hagi oportunitats ho donarem tot per ser als play-off. És el meu primer any a l’ACB i m’agradaria ser-hi», indicava el barceloní.
 
Els tricolors són a tres victòries de la vuitena posició, la qual ocupa actualment el Dominion Bilbao Basket, amb qui el MoraBanc té l’average perdut. Per tant, són quatre els triomfs que haurien d’aconseguir el conjunt andorrà per entrar als play-off i que la resta de rivals no sumessin victòries. Tot plegat, en sis partits que resten per disputar. Una fita gairebé impossible, però que sembla que no afecta a les aspiracions dels jugadors del BCA, que tenen ganes de finalitzar amb una bona dinàmica la temporada. 
 
El dia abans, Luka Bogdanovic i Stephen Holt eren més previnguts al parlar dels play-off. «En aquest punt, ens ho mirem partit a partit», comentava el nord-americà. El serbi també mostrava ambició: «Tot pot passar, pots guanyar tots els partits i potser queda alguna oportunitat de play-off». Malgrat aquestes paraules, puntualitzava que «en aquest moment estem més preocupats pel nostre joc i millorar». Es deixava entreveure que l’únic que volen d’aquí a final de temporada és acabar amb una bona dinàmica de resultats, la qual no han tingut en el darrer mes, així com superar les 12 victòries de la temporada passada. Les poques opcions de play-off que encara resten, però, semblen ser l’al·licient necessari per assolir aquest objectiu de guanyar partits en la recta final.
 
Per la seva part, el tècnic, Joan Peñarroya, es recolzava en la idea de la necessitat de vèncer, donades les quatre derrotes seguides. «L’Herbalife és un equip de play-off que es fa fort a casa seva i nosaltres tenim la necessitat de recuperar sensacions i de guanyar», explicava l’egarenc. Peñarroya també feia incís en el tema de les aspiracions de l’equip d’aquí a final de temporada, sense mencionar els play-off: «Queden sis partits i hem de tenir respecte per tot. Això ni molt menys ha acabat, hem de finalitzar amb bones sensacions i al nostre 100%». El tècnic també destacava que «hi ha estats de forma i jugadors que estan millor o pitjors. Si hi ha algun cas d’algun jugador que està desmotivat o li passa alguna cosa no és el moment perquè jugui», seguint el discurs que va exposar el dimarts.
 
Una pista molt difícil / Per canviar el dur moment que estant travessant a nivell de resultats els tricolors hauran d’assolir una fita molt complicada: la de vèncer a un dels pavellons més complicats de tota la Lliga Endesa. «Venim de no guanyar i anem a un dels camps més complicats de la lliga, i diria fins i tot d’Europa. Només han perdut contra Barça, Madrid i València i la resta ho han guanyat tot», recordava Peñarroya, que afegia: «Però nosaltres ens hem de preocupar del nostre joc i de recuperar sensacions». El de demà, serà l’últim partit en el qual el MoraBanc pot demostrar que encara hi ha opcions reals d’arribar als play-off i contradir la lògica que diu que el top-8 ja és impossible.
PUBLICITAT
PUBLICITAT