PUBLICITAT

Andorra La Vella

Dorantes transporta els encants de Veracruz a Andora la Vella

L’autora presenta la mostra en el marc de la capitalitat iberoamericana

Per EL PERIÒDIC

El cònsol menor d’Andorra la Vella i la fotògrafa Maria Estela Jara, ahir.
El cònsol menor d’Andorra la Vella i la fotògrafa Maria Estela Jara, ahir. | ANA / M. B.
La fotògrafa mexicana Maria Estela Jara Dorantes va presentar ahir al Centre Cultural la Llacuna les seves darreres exposicions Veracruz. Rostros y voces del Sur i Origen. L’acte s’emmarca dins la programació d’Andorra la Vella Capital Iberoamericana de la Cultura. 
 
Dorantes dóna a conèixer una col·lecció fotogràfica dels encants del sud de l’estat mexicà de Veracruz, una zona que segons l’autora, compta amb una àmplia varietat cultural, paisatgística i culinària. Aquesta mostra ha estat organitzada per l’Associació de Mexicans d’Andorra (Mexand), un col·lectiu molt actiu dins la programació de la capitalitat iberoamericana que pretén donar a conèixer la seva cultura i els seus costums amb diferents activitats, segons ha informat l’ANA. 
 
L’acte va comptar amb la degustació de menjar típic del país i l’actuació de tres músics mexicans que han fet sonar algunes de les ranxeres més conegudes. El cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, va convidar a gaudir de la mostra fotogràfica i va agraïr al president de Mexand, Juan Carlos Valladares, i a tota l’associació la seva col·laboració. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT