PUBLICITAT

Andorra La Vella

RECrea rep 38 curtmetratges de 141 alumnes del Principat

La segona edició ha tingut dos fases formatives

Per EL PERIÒDIC

Edifici Administrati de Govern a Andorra la Vella.
Edifici Administrati de Govern a Andorra la Vella. | TONY LARA
La segona edició del Concurs de curtmetratges RECcrea, impulsat pel Servei de Política Lingüística, del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, ha rebut 38 treballs, en què han participat 141 alumnes de 3r i 4t de segona ensenyança dels tres sistemes educatius.
Els autors del millor curtmetratge escollits pel el jurat s’enduran un val de compra de 700 euros per a Pyrénées Andorra, els del segon classificat es repartiran 500 euros i els tercers seran premiats amb 300 euros. A més, tots els finalistes també rebran un diploma acreditatiu i un obsequi. 
 
La segona edició del RECcrea ha comptat amb dos fases formatives: el novembre passat el guionista Albert Galindo va oferir sessions explicatives als centres escolars per orientar els alumnes en l’elaboració dels textos, i els mesos de febrer i març l’Associació Ull Nu va assessorar-los en la creació dels curts –que segons les bases– han de ser de ficció, de temàtica lliure, en llengua catalana i no poden durar més de deu minuts. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dimecres 8 de juny a La Llacuna. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT