PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes remodelarà la 5a planta de la casa comuna

També es faran obres a la façana i a la planta primera

Per EL PERIÒDIC

Una grua treballa sobre la façana del Comú, divendres passat.
Una grua treballa sobre la façana del Comú, divendres passat. | EL PERIÒDIC
Dimecres passat va sortir publicat al BOPA l’acord adoptat en la sessió de Consell celebrada el dia 18 d’abril per la qual es posa en marxa un concurs d’idees per a la remodelació de part de l’edifici del Comú d’Escaldes-Engordany.
 
La remodelació començarà per la cinquena planta, on hi havia ubicada fins ara la biblioteca comunal que recentment s’ha traslladat a la cantonada entre l’avinguda Carlemany i l’avinguda de les Escoles. Amb el canvi d’ubicació de la biblioteca, la cinquena planta ha quedat parcialment buida i s’aprofitarà per traslladar-hi dependències que estan en altres plantes, com la sala de plens que es troba a la primera planta de l’edifici, i també s’hi ubicarà una sala de reunions més àmplia de les que actualment té l’edifici, així com una sala de premsa que servirà alhora com a sala per a formacions del personal del comú. 
 
Paral·lelament, a la primera planta s’hi traslladarà l’àrea de Recursos Humans que ara es troba a la cinquena. També s’aprofitarà per posar a la zona on actualment hi ha la sala de consell de comú diversos despatxos que ara es troben en zones on no hi ha finestres. S’aprofitarà les obres per instal·lar aire condicionat a part de l’edifici, que s’anirà instal·lant gradualment a totes les plantes, ja que actualment no n’hi ha i l’edifici agafa altes temperatures durant l’estiu. En el concurs d’idees també hi haurà l’adjudicació de reformes a la façana, que actualment es troba parcialment tapada de manera preventiva per una malla a causa d’un petit despreniment de part de les pedres que la cobreixen. El pressupost per la façana i les plantes 1 i 5 de casa comuna encara està per determinar, ja que dependrà de les propostes presentades en el concurs d’idees que es tancarà el pròxim 27 de maig. La corporació té la intenció de seguir fent reformes a l’edifici per adequar-lo als seus nous usos, reformes que seguiran amb la sala d’actes ubicada a la planta inferior de l’edifici. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT