PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Frec a frec a les semifinals de l’Andorrà de l’any

La primera i segona posició es disputa entre Carles Perea i els Castellers

Per EL PERIÒDIC

Carles Perea, un dels candidats a Andorrà de l'any.
Carles Perea, un dels candidats a Andorrà de l'any. | EL PERIÒDIC
El Premi Andorrà de l’any arrenca les darreres dues setmanes de la semifinal amb un enfrontament frec a frec per la primera i la segona posició entre Carles Perea i els Castellers d’Andorra. 
 
També hi ha una petita diferència de només un 1% dels vots entre la tercera i quarta posició, amb Ester Fenoll tancant el podi i els Fallaires d’Andorra la Vella a molt poca distància. En total s’han rebut més de 14.500 vots, dels quals més de 8.700 s’han fet a través de la pàgina web i la resta per correu electrònic i missatge sms. Els tres participants a la final es coneixeran a partir del dia 15 de maig, que seran els tres més votats. 
 
Els candidats proposats pels ciutadans com a Andorrà de l’Any han estat els següents: Carles Perea (promotor social), Ester Fenoll (promotora social), Ferran Teixidó (esportista), Jordi Giné (veterinari), Jordi Llovera (enginyer), el grup de Castellers d’Andorra (entitat cultural representada per Juli Peña), Sergi Balielles (esportista), Piluca Díez (promotora social), Joaquim Purito Rodríguez (esportista), Dolors Carmona (política), el col·lectiu de Fallaires d’Andorra (entitat cultural representada per Santi Sánchez), Sergi Mas (escultor), Trini Marín (política) i Francesc Areny (director de Protecció Civil). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT