PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

24 actuacions per fer complir la llei

L’òrgan ha interposat tres expedients que no han acabat en sanció

Per EL PERIÒDIC

Servei de Política Lingüística.
Servei de Política Lingüística. | EL PERIÒDIC
El Servei de Política Lingüística va interposar durant el passar any 24 actuacions relacionades amb el compliment de la Llei del català als establiments públics del país, segons ha informat l’ANA. 
 
En derivació d’aquestes actuacions, el servei va obrir tres expedients que finalment no van suposar cap sanció, ja que les empreses afectades van rectificar la situació a temps i, per tant, no es va haver d’imposar cap penalització econòmica, tal com constaten des del mateix òrgan lingüístic.
 
Les actuacions de control i assessorament que es porten a terme des del servei modifiquen generalment les situacions incorrectes, de fet, és així en la majoria dels casos. D’aquesta manera, des del servei també es posa en relleu la «bona predisposició» de les empreses afectades per fer les correccions necessàries.
 
Les queixes i les denúncies dels usuaris per infraccions a la Llei d’ordenació de l’ús de la llengua oficial arriben directament al Servei de Política Lingüística o a través del Servei d’Atenció al Consumidor. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT