PUBLICITAT

Andorra La Vella

La capital acull la final de ‘La sardana de l’any’

La primera part del certamen inclourà la interpretació de les deu finalistes del Premi Popular

Per EL PERIÒDIC

Un grup de ciutadans balla sardanes.
Un grup de ciutadans balla sardanes. | EL PERIÒDIC
Andorra la Vella acull demà, per primera vegada, la final del concurs La sardana de l’any. L’acte tindrà lloc a les 17.30 al Centre de Congressos i s’emmarca en els actes de la Capital de la Cultura Iberoamericana 2016. 
 
La primera part del certamen inclourà la interpretació de les deu sardanes finalistes del Premi Popular i el públic podrà votar les seves tres sardanes preferides. La final també se seguirà en directe a través d’alguns casals catalans de l’estranger, i es farà el recompte de tots els vots del públic. La música la interpretarà la cobla Jovenívola de Sabadell i una formació especial amb músics que han format part de la Cobla durant els 40 anys de la seva existència. La sardana amb més punts serà la guanyadora del Premi Popular de la Sardana de l’Any 2015 i la segona amb més punts n’aconseguirà l’accèssit.
 
La segona part del certamen serà l’estrena de l’espectacle Alla contra, d’Esteve Molero, que dirigirà la Cobla Jovenívola de Sabadell, El Pont d’Arcalís  i l’Orfeó Andorrà.
Durant l’acte també es donarà a conèixer la sardana guanyadora del Premi de la Crítica i la segona edició del Premi Joventut. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT