PUBLICITAT

L’Escanyabocs 2016 supera de nou el miler d’inscripcions

L’organització valora molt positivament el públic «molt fidel entre els amants de l’esport en la natura»

33 Sotida d’una de les proves de l’Escanyabocs, l’any passat.
33 Sotida d’una de les proves de l’Escanyabocs, l’any passat.
L’organització de l’Escanyabocs ho té tot preparat per iniciar avui la seva novena edició, que té lloc durant tot el cap de setmana al Rafting Parc de la Seu d’Urgell, com a escenari únic per celebrar les seves cinc proves.
 Segons es desprèn de les inscripcions telemàtiques que es van tancar dijous al vespre hi ha més de 1.000 atletes registrats. Tot i així, algunes proves encara admetien ahir participants. Aquells esportistes que es vulguin inscriure a darrera hora ho podran fer coincidint amb els horaris establerts per a la recollida de dorsals, tot i que amb un recàrrec de cinc euros per inscripció fora de termini.
Ahir va tenir lloc la recollida de dorsals per a totes les proves. Avui, de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del matí, es poden fer inscripcions al Parc del Segre, exclusivament per als esportistes que vulguin participar a la cursa trail running.
 Durant la resta del dia i fins a dos quarts de vuit del vespre, també al Parc del Segre, es podran fer les inscripcions i recollir dorsals per a la resta de proves del cap de setmana.
 Demàs, de les set a tres quarts de vuit del matí, al Parc del Segre, es podran formalitzar les inscripcions per poder participar a la  pedalada en BTT i a la marxa nòrdica, i també recollir-ne els dorsals. Cal recordar que la inscripció presencial té un cost de 25 euros.
 
La participació es consolida / Des de l’organització de l’Escanyabocs es valora «molt positivament» que es mantingui i, fins i tot, creixi lleugerament el nombre d’inscripcions. «És una bona mostra que l’activitat agrada i que compta amb un públic molt fidel entre els amants de l’esport en la natura que queden molt satisfets amb l’organització, les proves i el tracte que reben», afirma Isidor Alberich, regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.       
Com cada any, els participants han pogut escollir entre les diferents modalitats que ofereix l’Escanyabocs.
Un any més es proposa l’única prova competitiva de l’Escanyabocs, l’Escanyabocs de Ferro que consisteix en sumar la màxima puntuació participant en les quatre proves (raid, orientació, cursa i pedalada) del calendari. Es fa en la modalitat sènior i júnior, i en categoria masculina i femenina. Puntuaran, de forma ponderada, tots els circuits de cada prova de manera que s’obre més la possibilitat de participació. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT