PUBLICITAT

Encamp

Maldita Nerea, l’atracció de la revetlla de Sant Joan a Encamp

El concert començarà a les 23.30 al Prat Gran encampadà

Per El Periòdic

Serginho Moreira i Jorge Ruiz, integrants del grup Maldita Nerea.
Serginho Moreira i Jorge Ruiz, integrants del grup Maldita Nerea. | El Periòdic
encamp ha tornat a trobar un grup de referència i, si més no, ben conegut, per amenitzar la revetlla de Sant Joan. Avui els seguidors de Maldita Nerea podran gaudir de les cançons del grup murcià al Prat Gran a partir de les 23.30 de la nit. Serà el plat fort d’una nit que Encamp ha planificat amb diversos actes previs per la diada del foc.
 
El grup espanyol Maldita Nerea oferirà aquesta nit al centre d’Encamp part del seu repertori habitual i ho farà a cost zero per al públic, que podrà assistir al concert de manera gratuïta com a qualsevol dels actes que s’han programat a la parròquia. Maldita Nerea té set discos. Des de la seva primera cita amb la música, Cuarto Creciente, al 2004, han continuant editant fins el 2014, amb Mira Dentro.
 
Més actes a Encamp / Avui la jornada serà intensa. Des de les 21.30 hi haurà una batucada de Brincadeira a l’aparcament de l’Areny. A les 21.45, continuarà la festa amb un espectacle de foc dels diables d’Andorra i de Sant Quirze del Vallès al voltant de la foguera. Una vegada finalitzi el moment del foc, a les 22.15 es podrà seguir a la plaça dels Arínsols l’espectacle de la companyia Salamandre amb Peplum. Serà la prèvia a una nova actuació de la batucada Brincadeira, a les 22.50, per acabar d’obrir boca abans del concert.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT