PUBLICITAT

Cocentaina

Pintado i Cabanas no es volen veure tallats a la prova en ruta

Purito Rodríguez es troba en el grup de corredors favorits per adjudicar-se el títol

Per EL PERIÒDIC

Pintado, entrenant per a la prova de ruta.
Pintado, entrenant per a la prova de ruta. | FAC
Després d’haver competit a la contrarrellotge, els ciclistes andorrans afronten la prova de ruta del Campionat d’Espanya. Davant de l’excel·lent cartell de participants que hi ha, amb un bon grapat de figures mundials, l’objectiu amb el que sortiran Julio Pintado i Òscar Cabanas és el d’acabar amb bones sensacions. Entre els residents les fites són força diferents, com és el cas de Joaquim Purito Rodríguez (Katusha).
 
El recorregut amb el que es trobaran a Cocentaina és de 194,4 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 3.560 metres, donant sis voltes a un circuit de 32,3 km. El traçat compta amb tres ascensions, el que suposa completar-ne divuit. Ahir van tenir l’oportunitat de entrenar-hi i comprovar que es tracta d’un itinerari «dur, com ja sabíem», assenyala Pintado, destacant que «té zones molt tècniques, però l’asfalt es troba en molt bones condicions». Les intencions amb les que competiran els andorrans són les de «sortir i disfrutar de la cursa. Hi ha grans corredors i equips i no tenim cap tàctica definida. El que volem és estar atents en tot moment i no quedar-nos tallats».
 
Aquesta vegada cap dels grans ciclistes espanyols s’ha volgut perdre la cita, que es disputa una setmana abans de començar el Tour de França. Alguns feia anys que no hi eren presents. En el grup de favorits, a més de Purito es troben Alberto Contador (Tinkoff), Alejandro Valverde (Movistar), Mikel Nieve (Sky), Rubén Plaza (Orica) i Rafa Valls (Lotto Soudal).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT