Toledo

Pol Moya obté la tercera posició als 800 metres del Campionat d'Espanya promesa

L’andorrà cataloga aquest resultat com «el millor que he fet»

Pol Moya, concentrat abans de disputar una carrera de 800 metres, el mes passat. | FACEBOOK
Pol Moya va aconseguir a Toledo «el millor resultat que he fet mai». Una tercera posició al Campionat d’Espanya promesa, tot i ser un corredor de primer any.
Moya sabia que, pel potencial dels seus rivals, aquest era la millor resultat que podia fer i va acabar «content però amb un regust agredolç» perquè a 250 metres el van tancar quan anava tercer, va anar a parar al penúltim lloc i ha haver de remuntar per l’exterior fins fer-se amb la tercera plaça del podi. «Si això no hagués passat, qui sap si hauria pogut millorar aquest resultat», va indicar.

Moya va fer un temps d’1:52.10 en una cursa lenta i a la qual va acusar l’esforç de córrer tres carreres en quatre dies, ja que divendres havia disputat el Míting de Madrid, al qual havia fet rècord promesa (1:49.01), a 33 centèsimes de l’absolut.

El pròxim cap de setmana, el corredor del Club d'Atletisme Valls d'Andorra tindrà l'oportunitat de superar el rècord d'Andorra absolut en 800 metres al Míting de Barcelona, una cursa que ell mateix considera que "hauria de ser ràpida".