PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àngel deixa l’FC Andorra i fitxa per la UE Sant Julià

És la segona baixa de l’entitat tricolor, que no pot definir la futura plantilla perquè es troba en procés electoral

Per EL PERIÒDIC

Àngel, en un partit d'aquesta temporada.
Àngel, en un partit d'aquesta temporada. | J.J.B.
Segona baixa a l’FC Andorra, que es troba en ple procés electoral. Àngel torna a la Lliga Nacional després de dues temporades com a jugador tricolor. Accepta l’oferta provinent del Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià.
 
El central va jugar les dues últimes campanyes amb l’equip dirgit per Justo Ruiz. L’oferta rebuda de l’entitat laurediana el fa canviar d’aires i iniciar una nova etapa a la Lliga Grup Becier, ja que anteriorment havia jugat a l’FC Lusitans. El Sant Julià, que no es va poder classificar per jugar aquest estiu competició europea, tracta de conformar un equip competitiu per poder optar als títols i ser de nou en alguna de les competicions continentals.
 
Aquesta és la segona baixa de l’FC Andorra, després de la marxa de Friday al CE Jenlai. Aquest dijous finalitza el termini per a la presentació de candidatures a la presidencia del club, el que provoca que no es pugui definir el projecte per a la pròxima temporada ni la plantilla a conformar. Si es presenta més d’una candidatura les eleccions seran el sis de juliol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT