PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

España veu complicada la situació econòmica del club

«Cada vegada ho veig pitjor», exposa el president

Per JOAN JOSEP BLASCO

Lluís España
Lluís España | A.L.
La junta gestora continuarà com a mínim tres mesos més dirigint l’FC Andorra. La convocatòria d’eleccions per part de l’entitat només va aconseguir que sorgís una candidatura, i aquesta no va ser validada per la junta electoral, el que deixa la situació tal i com estava mesos enrera. El president, Lluís España, mostra el seu neguit per les finances de l’entitat.
 
Sense eleccions, ni cap llista acceptada, l’actual gestora segueix al capdavant. Però hi ha especial preocupació per la situació econòmica. «Cada vegada ho veig pitjor. No ho tinc gens clar. Ara mateix no hi ha diners i el que no faré serà posar-ne sense saber el que he de fer. Pagar jo perquè se n’aprofiti un altre no ho penso fer», assegura España, exposant que «no hem cobrat la part de la subvenció del Govern», a més de no comptar amb el suport de patrocinadors de cara a la pròxima temporada, el que provoca que «s’hagin retornat tots els rebuts» que darrerament han arribat. «Estic neguitós perquè ningú s’ha preocupat pels deutes que hi ha al banc», afirma.
 
En aquest període de procés electoral España s’ha volgut mantenir al marge, esperant la resolució de tot plegat. «Ara no sóc ningú per fer coses. Si de cas, una vegada ja tot estigui més definit tornaré a posar de nou diners», perquè com va exposar en la darrera assemblea, té la intenció de continuar en cas que no hi hagués cap candidatura, com finalment ha estat. «S’ha de tirar endavant com sigui, perquè no vull que el club mori. Però necessitem a gent que ens ajudi i que posi diners», remarca el dirigent, admetent que encara no han planificat la nova temporada, ni han parlat amb els jugadors pel capítol d’altes i baixes. Té prioritats: «Més que la part esportiva el que em preocupa a dia d’avui és l’econòmica».
 
La candidatura d’Albert Ferré no va ser validada dilluns per la junta electoral, segons els articles 12, 16, 31 i 34 dels estatuts del club. España lamenta que l’actual vicepresident, «no m’han vingut a veure cap dia» per comunicar-li que es presentaria a les eleccions, indicant també que «no han fet be les coses» per formar una llista. Està obert a parlar amb ells del futur de l’entitat. «No tinc cap problema a asseure’m amb qualsevol i xerrar sobre el club», indica España, però remarcant que «si volen entrar que comencin a posar diners».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT