PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Vives rep el nou president de Càritas al Palau Episcopal

Rocamora presenta a l’arquebisbe la feina feta a nivell nacional

Per EL PERIÒDIC

Vives i Rocamora, ahir al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell.
Vives i Rocamora, ahir al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell. | BISBAT D\'URGELL
L’ arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va rebre ahir per primera ocasió el nou president de l’entitat solidària Càritas a nivell andorrà, Amadeu Rocamora. Ambdós es van reunir el matí d’ahir al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell per tal d’escenificar la primera posada en contacte oficial, però també per intercanviar informacions sobre el desenvolupmanet i estat de l’entitat a nivell andorrà després que Rocamora s’hi hagi erigit com a nou representant des de finals de la setmana passada. 
 
Tal com va comunicar el Bisbat Urgellenc a través d’una ntota informativa, el president va explicar al Copríncep les principals funcions i projectes que la Institució té al davant i la bona feina que porta a terme a través de les Càritas parroquials del Principat d’Andorra. L’acció de Càritas Andorrana és àmplia i se centra en l’assistència i en la promoció de les persones i el desenvolupament integral de la dignitat de tota persona que es trobi en situació de necessitat.
 
Caritas Nacional Andorrana forma part i està representada a Caritas Internationalis, la confederació de 165 organitzacions catòliques de caritat, ajuda, desenvolupament i serveis socials, que actuen en 200 països i territoris arreu del món.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT