PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La 29a Diada Andorrana a Prada debat el canvi climàtic

L’esdeveniment inclou més d’una vintena de ponències d’experts sobre el tema

Per EL PERIÒDIC

La Diada del passat any.
La Diada del passat any. | EL PERIÒDIC
La Universitat Catalana d’Estiu (UCE) a Prada de Conflent celebra avui la 29a Diada Andorrana a l’UCE. Durant tota la jornada es presentaran més de 20 ponències amb professionals i experts que tractaran el tema de debat d’enguany: El canvi climàtic i Andorra. 
 
En l’esdeveniment hi participen representants del país, com la consellera del Grup Parlamentari Mixt Rosa Gili o el membre del Consell Nacional de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra Delfí Roca. També hi ha experts reconeguts, com el doctor en ciència i tecnologia de la sostenibilitat i investigador del CENMA, Ramon Copons, la doctora en ciències físiques i investigadora del CENMA, Laura Trapero, o l’enginyer i director general de FEDA, Albert Moles. 
 
També hi ha representació juvenil, ja que en les jornades hi participa el llicenciat en dret i ciències polítiques, membre de la Junta d’Apapma i de la Taula Permanent del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, Roger Padreny. 
 
Conferències / Les ponències d’enguyan giraran entorn al canvi climàtic. Entre aquestes, es parlarà de la percepció que té la ciutadania sobre el canvi climàtic, els efectes sobre el medi ambient o la transició d’energies que comporta el canvi climàtic. A més del registre global del canvi climàtic a Andorra i altres temes més específics com les interaccions entre el canvi climàtic i episodis de pols sahariana al Principat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT