PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra tanca el retorn de Víctor Hugo i fitxa ‘Patet’

Un golejador i un mig defensiu, peces que falten per tancar la plantilla

Per Iván Moure

Víctor Hugo –amb Ayala al fons– en l’anterior etapa amb l’FCA, el 2014.
Víctor Hugo –amb Ayala al fons– en l’anterior etapa amb l’FCA, el 2014. | FCA
La plantilla de l’FC Andorra comença a agafar forma i a tenir bona pinta. El club que presideix Albert Ferré ha tancat el retorn de Víctor Hugo, que viurà una segona etapa com a tricolor després de jugar la Lliga Nacional amb l’FC Lusitans la temporada passada.
 
Es tracta d’un home polivalent que pot jugar de lateral o extrem, amb molt recorregut i rapidesa que s’ha guanyat un lloc en la preconvocatòria de Koldo Álvarez de cara al debut de la selecció en el pròxim Premundial, el 6 de setembre vinent davant Letònia. Amb 33 anys, encara li queda corda.
 
Un altre fitxatge que està gairebé tancat és el del porter Francesc Cabrera, Patet, que la temporada passada va jugar a Segona amb l’Inter d’Escaldes, que arriba per discutir la titularitat d’un Ferran Pol que en principi continuarà sent la primera opció sota els pals.
 
La secretaria tècnica continua treballant en la confecció de la plantilla. Encara falta un davanter centre que pugui ocupar el forat que ha deixat Aaron Sánchez, lesionat de gravetat –trencament del lligament creuat anterior del genoll– que no se l’espera com a mínim fins el març, com també la d’un mig de perfil defensiu que també pugui actuar al centre de la defensa. El club tricolor ha sondejat alguns jugadors, tot i que el president veu que aquestes incorporacions «són més complicades de tancar». Més ara que la temporada està a punt de començar. Aquest cap de setmana ja hi ha lliga, tot i que l’FC Andorra ha ajornat el seu debut, a casa contra l’Avià, per les nombroses baixes que han causat les convocatòries de les selecció sub-21, que juga avui, i la de l’absoluta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT