PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

L’Alt Urgell es desplaçarà a Berga per celebrar la Diada de Catalunya

Diumenge sortirà un autobús des de la Seu i un altre des d’Oliana

Per EL PERIÒDIC

La Diada a la plaça del Poble.
La Diada a la plaça del Poble. | TONY LARA
L’Alt Urgell es prepara per a la celebració de la Diada de l’Onze de Setembre, que aquest any serà descentralitzada i tindrà lloc a cinc ciutats catalanes: Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona. Els alturgellencs ompliran el passeig de la Pau de Berga, juntament amb manifestants de les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Lluçanès, Osona, el Solsonès, la Cerdanya i el Ripollès, informa Ràdio Seu.

Berga representarà «la república de la cultura i les arrels d’una identitat viva, diversa, en construcció permanent». Les inscripcions per assistir-hi, corresponents al tram 16 (Alt Urgell), es poden fer des de la pàgina web de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). També hi ha la possibilitat de comprar samarretes.

Moure’s en bus / D’altra banda, Òmnium Cultural Alt Urgell i l’Assemblea Nacional Catalana Alt Urgell organitzen viatges en autobús per assistir a la mobilització. El cost del desplaçament és de 10 euros. En el cas de la Seu d’Urgell, les reserves de plaça es poden dur a terme fins aquest dijous, 8 de setembre, al Centre Cívic El Passeig. La sortida es farà el dia 11, a les 11.30 hores, des de l’Estació d’autobusos.

A Oliana, el lloc de sortida serà la parada d’autobús del nucli, a les 10.30 hores. Les reserves: Floristeria Bambú i Calefaccions Martí. A Coll de Nargó l’autobús sortirà des de la Benzinera Cepsa a les 10.45 hores. Reserves al Basar de l’Anna. L’autobús passarà per Organyà a les onze del matí, a la plaça de les Homilies. Les reserves, en aquest cas, es podran dur a terme a Autocars Vilà Betriu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT