PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ENA obre el càsting per a la lectura dramatitzada ‘Refugiats’

La peça de Pompermayer mostra els interessos dels mitjans de comunicació

Per EL PERIÒDIC

Els directors artístics Joan Hernàndez, Mònica Vega i Alfons Casal.
Els directors artístics Joan Hernàndez, Mònica Vega i Alfons Casal. | ANA
L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) organitza el proper dimarts 4 d’octubre, de les 19.30 hores a les 21.30 h, a la sala u de la Closeta de la Massana, un càsting per a la lectura dramatitzada Refugiats, dirigida per Alfons Casal i Joan Hernández i que està emmarcada dins la temporada setembre-desembre d’enguany. El càsting està dirigit a actors i actrius professionals i amateurs del Principat. Els interessats, però, han de ser majors de 18 anys. 
 
Refugiats, de Sergi Pompermayer,  és una obra de gran actualitat, tant pel que fa al llenguatge que utilitza com al tema que tracta. Mostra els  interessos dels mitjans de comunicació en els conflictes bèl·lics i explica la manipulació brutal que polítics i periodistes fan de la realitat de la guerra. «És una peça irònica, crítica, plena d’humor però també de crueltat; una comèdia que recupera el teatre de denúncia», segons destaca l’ENA. 
 
Conferència / L’obra estarà precedida per una conferència a càrrec del fotògraf Isidre Escorihuela i el periodista Xavi Rosiñol, que explicaran les seves vivències en camps de refugiats. 
 
La ponència, que estarà oberta a tot el públic, tindrà lloc a les 19.30 hores a la Biblioteca Comunal de la Massana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT